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De Koninck「デ・コーニンク」[2014.10.11]

【1st review in twitter】甘いベリーの風味。煮詰めたジャムやロゼワインのような淡い苦味。

【追記】いわゆるベルギービール然とした、フルーティーな甘さと発酵を感じる一杯でした。
感想が薄いのはパーティタイムで会話を楽しんでいたからです。すみません。

さて、公式ホームページでは、

De Koninck is the brewery’s jewel in the crown. Its typical surprisingly malty flavour is appreciated by beer lovers worldwide. This amber-coloured top-fermented beer (25 to 27°) has an accessible taste and a low alcohol content. Brewed in the traditional way using water, yeast, 100% pure malt and pure hops. A natural product, in other words. And what about the slightly bitter finish? De Koninck uses organic Saaz-Saaz hops from the Czech Republic, natural barley and without the addition of maize or brewing sugars. One thing is certain: this delicious specialty beer is the ideal thirst quencher. Alcohol content: 5.2% Vol. Pour with a creamy head at 4-6° in the distinctive spherical De Koninck “bolleke” glass.(「公式>De Koninck OUR SPECIALTY BEERS」より。)

デ·コーニンクは王冠醸造所の宝石です。その典型的な驚くほどモルティフレーバーは、世界中のビール愛好家には理解されている。この琥珀色のトップ発酵ビール(25℃〜27)アクセス可能な味と低アルコール含有量を有する。水、酵母、100%純粋なモルトと純粋なホップを使用伝統的な方法で醸造。言い換えれば、天然物。そして、何ほろ苦い後味はどうですか?デ·コーニンクは、有機ザーツ-ザーツチェコ、自然の大麦からトウモロコシや醸造の糖を添加することなくホップ使用しています。ひとつ確かなのは:この美味しい特製ビールがクエンチャー理想渇きである。アルコール度数:5.2%の巻独特の球状デ·コーニンク「bolleke「ガラス中4-6°でクリーミー頭を注ぐ。[Google翻訳]

モルトフレーバーを中心とした飲みやすさは確かにありました。

ボクの反省点としては、現代のトレンドとも言える「ホップのフレッシュさ」が際立つびーるを期待する為か、どうもこの手のびーるからホップを感じ取る事が難しい…。
この辺はもう少し意識して飲む必要があるのかな?と思います。

Style: Amber-coloured top-fermented beer
Taste: Smooth start with a hop-bitter finish
Hops: Saaz
Color: Amber
Shelf life: Bottle: 12 months after bottling - barrel: 9 months
Tip: Ideal serving temperature 4-5°C
Packing: Bottle: 25cl - 33cl - Vat: 20l - 30l sankey
Alcohol: 5.20

【公式ホームページ】De Koninck

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